Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kaikki pyörii paikallaan, mitä jos mikään ei koskaan muutukkaan?

Tommista ei edelleenkään ole kuulunut mitään. Olen jo alkanut miettiä, että jättikö hän minut näin, sanomatta mitään, vai haluaako hän ensin selvittää asiat Sallan kanssa, ennen kuin ottaa yhteyttä. En vain jaksaisi odottaa.

Näin kyllä Tommin tänään autolla liikenteessä, mutta hän ei kai nähnyt minua. Ihme kyllä, hän oli jopa yksin eikä Sallan kanssa.

Olen miettinyt, että nyt kun Tommin suhteen ei tapahdu oikeastaan mitään, voisin kirjoittaa tänne tarkemmat luonteenkuvaukset Tommista ja Sallasta, itsestänikin ehkä jos teitä kiinnostaa. 

En tiedä onko teille herännyt mitään kysymyksiä, aina en muista mitkä asiat olen kertonut jo ja mitkä en, joten kysykää toki jos tulee jotain mieleen.

5 kommenttia:

  1. Samaan aikaan blogisi herättää vihaa sinua kohtaan, mutta myös sympatiaa. Kukaan kun ei voi tunteilleen yhtikäs mitään. Olen itse ollut tavallaan samassa tilanteessa, tosin itse seurustelin ja silloisen poikaystäväni piti valita minun ja "toisen" naisen väliltä. Kun mies ei osannut päättää, jätin hänet. Varmaan yksi elämäni parhaimmista päätöksistä.. Mutta ei tosiaankaan helpoimmista. Suosittelisin sinunkin tekemään näin, sillä jos Tommi sinua oikeasti niin kovasti rakastaisi, ei hän sinua noin kohtelisi. Eikä myöskään Sallaa.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän kyllä ne vihan tunteet, joita tämä ihmisissä herättää. Itsekin ennen tuomitsin pettämisen, mutta nyt asiaa katsoo jotenkin niin eri näkökulmasta kun on itse "sisällä" tässä tilanteessa.

    Kyllä tästä ero seuraa, niin minulle ja Tommille kuin Sallalle ja Tommillekkin, tiedän sen. En vain halua erota vielä. En halua luovuttaa kaiken jälkeen. Haluan yrittää vielä, ja toivon että Tommikin haluaa. Nyt vain odotan, että hän todistaisi sen minulle.

    Kiitos neuvosta silti :)

    VastaaPoista
  3. joo kirjota ne kuvaukset! :)

    VastaaPoista
  4. Kävitkö katsoon mitä vastasin sun kommentiin omassa blogissani? ;)

    VastaaPoista
  5. Ano: Okei, voisin kohta kirjoitella jotain mitä tulee mieleen :)

    Lila: Juu kävin juuri äsken siellä :)

    VastaaPoista