Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Se paha, paha olo tuntuu pahalta täl sekalla. Mut sekunnin päästä voi kirkastuu taas taivas, ja mä tunnen, että jokainen lahja on kirous ekana.

Tämä tietämättömyys tekee minut hulluksi. En tiedä miten asiat tulevat olemaan viikon päästä, en tiedä miten ne ovat huomenna, mutta kaikista pahinta on, etten tiedä miten asiat ovat nyt.
Haluan selvyyden kaikkeen. Haluan tietää, kenet Tommi haluaa. Minä haluan hänet, mutta haluaako hän minua?
Ahdistus on kasvanut niin suureksi, että minun on fyysisestikin paha olla. Ruoka ei maistu, oksettaa ja huimaa kokoajan. Raskauttakin jo ehdin ajatella, mutta testi näytti negatiivista, onneksi. Vauva se tästä vielä olisi puuttunut...
Kaikki ajatukset ovat niin sekaisin, etten saa edes tänne kirjoitettua mitään järkevää enää. Mitä minä teen? Kuinka kauan tämä tietämättömyys vielä jatkuu?

6 kommenttia:

  1. Apua... miks luin koko blogin läpi ku ei täällä oo ku paskaa? Sä kirjotat kun joku 13-vuotias ja valitat melkein jokaisessa kuinka et oo nähny Tommia. Jos oot oikeesti edes tässä tilanteessa, ota ittestäs niskasta kiinni ja sano Sallalle päin naamaa. Huoh.

    VastaaPoista
  2. En tosiaan tiedä, että miksi luit jos et halunnut. Elämäni taitaa tällä hetkellä olla pelkkää paskaa, siinä olet oikeassa, mutta vielä enemmän paskaa se olisi jos kertoisin Sallalle suhteestamme. Ei ole niin helppoa kuin kuvittelet sen olevan.

    VastaaPoista
  3. Taidat olla candy taas siellä ruudun takana kirjottelemassa ja keksimässä sepityksiä, vain uudella blogilla ja uudella "tarinalla" :D jotenki en voi uskoo tähä koko blogiin, tuskimpa on totta, kuhan kirjottelet huvikses skeidaa XD tää paistaa niin läpi, raskaus jne. huhhu lopeta jo.

    VastaaPoista
  4. Uskokoon jokainen mitä uskoo. Candy en ole, olisinkin. Ihan omasta elämästäni kirjoitan, kuin päiväkirjaa, mutta netin kautta.
    Ja tosiaan, en ole raskaana, en ole ollut, enkä aio lähi tulevaisuudessa ollakkaan.

    VastaaPoista
  5. Joo ehkäisy on tosi hyvä. Mut pikku muru, pidä nyt holi ITSESTÄSI! Mä luulen et se Tommi on vaan yks ihan tavallinen epäkypsä jantteri, sä kärsit pakkomielteestä, ja sun pitää hankkia itselles jotain järkevää tekemistä tuon toivottoman jahtaamisen sijaan. Tsemppiä <3 t. Moona-täti

    VastaaPoista