Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Nyt vaan ollaan, huomen kaikki puidaan

Täydellinen päivä, vaikken Lauria nähnytkään tänään. Nukuin pitkään ja myöhemmin yksi täydellinen nainen tuli värjäämään minun hiukseni tänne minun luokseni. Kuuntelimme musiikkia ja olimme vain. Myöhemmin lähdin vanhempieni luokse syömään ja juuri äsken tulin kotiin.

Ei siis mitään erikoista, mutta juuri tarpeeksi rentoa. Illemmalla näen vielä toivottavasti sen täydellisyyden uudestaan, ehkä. Ehkä. Nyt kuitenkin olen vain, selailen vanhoja valokuvia ja kuuntelen musiikkia. Haaveilen Laurista. Hymyilen yksikseni.

Kivaa tiistai-iltaa teille!

Ps. Mietin muuten tässä äsken, että minkälaisen kuvan minusta saa blogin kautta? Miten kuvailisitte minua? Miltä kuvittelette minun näyttävän, entäs millainen luonne minulla on? Kertokaa kaikki mitä tulee mieleen!

6 kommenttia:

  1. Hmm.. Laitan nämä nyt mitä itselle tulee mieleen niin listaten :D

    - Hyvä kirjoittaja. Tekstisi on helposti luettavaa, etkä kirjoita yhteen sössöön kaikkea. Osaat myös kirjottaa niin, että lukija jää odottamaan seuraavaa postausta innolla!

    - Olet ikäiseksi kypsä

    - Perustelet mielipiteesi ja osaat ottaa kritiikkiä vastaan. Arvostat myös toisten mielipiteitä, vaikka ne olisivatkin omastasi poikkeavia. Tämä on yksi piirre ihmisessä, jota arvostan.

    - Ennen ajattelin, että olet äärettömän naivi. Nyt Laurin myötä tuntuu, että olet huomattavasti fiksumpi kuin ajattelin. Hyvä homma Ada!! ;)

    - Olet syvällinen ihminen sekä osaat arvostaa elämän pieniä asioita, jotka tekevät tästä päivästä sellaisen kuin se on. Toinen ihailtava piirre<3

    Tässä nyt mitkä ensimmäiseksi tuli mieleen, ja tää on tietysti vaan mun oma mielipide pelkän tekstien pohjalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Oi, tulipas hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  3. hmm mitenkähän asian ilmasis...viimesen kaks kuukautta blogimerkinnät oot kirjottanu siitä mitenkä lopetat jutun tämän tommin kanssa, mutta silti mitään ei tapahu. Aika kyllästyttävää luettavaa jos suoraan sanotaan lukee joka ikinen kirjotus samasta aiheesta eri tavalla kirjotettuna. Jos oot 17vuotias ollu ku tän blogin alottanu nii et kyllä todellakaa fiksu oo ikäisekses jos roikut tuommosen idiootin perässä. Jos se jätkä ois sut halunnu ni se ois jättäny sen Sallan olipa tilanne mikä tahansa niillä ja salla miten hullu tahansa! Tämä on aika hauskaa viihdettä ainaki minulle ollut, en vaan ymmärrä miten voi olla noin sokeita ihmisiä.

    VastaaPoista
  4. Oletko lukenut myös uusimmat postaukseni? En ole enää tekemisissä Tommin kanssa. Annoin vain olla, en jaksanut sitä leikkiä enää. Emme ole puhuneet pitkään aikaan ja tuskin tulemme puhumaankaan. Kauan siinä kesti, koska tunteiden takia oli vaikeaa luopua, mutta nyt pääsin vihdoin eroon hänestä.

    VastaaPoista
  5. Yhdyn edelliseen anonyymiin xD ei kukaan blogin lukija oo sun puolesta onnellinen, ne kehuu sua koska haluaa lukea lisää sun yksityiselämästä. Ne haluu nähä et muilla menee huonommin kun niillä. On Kyl Nii viihdettä lukee tätä, ku jotai salkkareita. Oon kakskymmentä ja en vois kuvitella et olisinollu noi tyhmä sun ikäsenä! Olin sua nuorempana sallana ja heti ku tommone yhen miehen horo ilmesty Nii lähin suhteesta. Mut kuule samalla Se kolmaspyörä "seksilelu" sai pakit ja Se mies tajua tehneensä elämänsä virheen.
    Sä oot Se elämänvirhe! Puollustelet ittees rouva täydellinen. ET oo todellakaan uhri, etkä vaikuta ihmiseltä. Jos uskoisin jumalaan vertaisin sua saatanaan! Sulle vaan kaikki heti nyt! Toivottavasti olet joskus Sallan roolissa. Hyvää kulissi elämää!

    VastaaPoista
  6. Osa lukijoista kyllä varmasti lukee blogiani vain sen takia, että he ovat kiinnostuneita kuulemaan lisää ja kommentoimalla lisäävät kirjoitusintoani. Siihen en kuitenkaan usko, että kaikki olisivat sellaisia. Saan usein aivan ihania kommentteja, loistavia neuvoja ja paljon tsemppejä. Niin vakituisilta lukijoilta, kuin ensimmäistä kertaa tänne tulleilta anonyymeiltä. Kiva kuitenkin jos tykkäät seurata blogiani, vaikka sitten vain uteliaisuudesta :)

    En itse koe olevani mitenkään erityisen tyhmä ikäisekseni, eivätkä kai ihmiset ympärillänikään ajattele niin. Tai mistäs minä tiedän, saattavat ajatellakin, muttei se oikeastaan haittaa minua. Jollain kieroutuneella tavalla nautin siitä, että minusta juorutaan ja olen ihmisten puheenaiheena.

    Tiedän myös, että Tommi pitää minua virheenä. Tiedän, että hän katuu kaikkea tapahtunutta, mutta silti hän olisi valmis ottamaan uusiksi ihan milloin tahansa. Tiedän kyllä vaikeuttaneeni hänen elämäänsä, mutta jos se en olisi ollut minä, se olisi ollut joku muu. Hän olisi etsinyt sen seksilelun käsiinsä muualta, jos minä en olisi sattunut kohdalle.

    En aivan täysin ymmärrä sitä, mistä olet saanut käsityksen, että pidän itseäni täydellisenä tai että olen täydellinen. Voin kertoa, etten ole. Toki tässä elämässä täytyy pitää omia puoliaan, ei täällä muuten pärjää, mutta voin ihan avoimesti sinulle kertoa, etten ole täydellinen. En ole ikinä ollut, en tule ikinä olemaan, enkä haluakaan.

    Saatanaan vertaaminen on jollainlailla melko imartelevaa. Sanoinhan aiemmin, että jotenkin kierosti nautin myös negatiivisesta huomiosta ja tämä on kai nyt sitä. Näen saatanan suurena ja mahtavana, joten ehkä sitten olen mielestäsi sellainen. En kuitenkaan koe olevani myöskään sitä.

    En toivo ikinä joutuvani Sallan rooliin ja olen pahoillani, että hän on siinä tilanteessa kuin hän nyt on. En kuitenkaan ala leikkimään tekopyhää ja säälimään häntä tai pyytelemään anteeksi, koska itsehän sen tilanteen osittain aiheutin. Viimeinen lauseesi jäi minulle kuitenkin valitettavasti vähän epäselväksi... Kulissielämä? En elä kulissielämää. En enää, en ole pitkään aikaan elänytkään. Tommilla on kasassa kaikki ne lavasteet, mutta minulla ei. Minun ei tarvitse esittää mitään, eikä minun tarvitse selitellä tekemisiäni kenellekään. Olen aito ja juuri sellainen kuin olen.

    Kiitos kommentistasi :)

    VastaaPoista