Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sulla oli hetkes mutta tiedät sä, mä kyllästyin sun arpomiseen

Torstaina kirjoitin lauantain suunnitelmista näin: "Ajattelin olla tekemättä mitään, istua kotona."

No, jostain kumman syystä löysin kuitenkin loppujen lopuksi itseni puistosta parin kaverin kanssa. Istuimme melko isossa porukassa, josta lähes kaikki olivat minulle tuntemattomia, mutta kavereilleni tuttuja. Tarkoitukseni oli vain mennä nopeasti käymään siellä ja lähteä pois.

Monen mutkan kautta kaikki kuitenkin päättyi siihen, että lähdin sieltä yöllä kotiin, mukanani mies. Ja seksiähän siitä seurasi, mitäs muutakaan. Koko päivän olen viettänyt hänen ja hänen kavereidensa kanssa ja sama linja jatkuu varmasti tulevalla viikollakin. Saa nähdä, tuleeko tästä jotain, vai onko tämä vain viatonta hauskanpitoa. Tälläinen ei todellakaan ole minulla tapana, en ole ikinä ennen ottanut tuntematonta tyyppiä mukaani, mutta ei kaduta yhtään.

Tullessani äsken kotiin, Tommi tuli mieleeni. Hän ei ole soittanut keskiviikkoisen tapaamisen jälkeen. Näin hänet kyllä eilen, kun hän oli menossa kotiin Sallan kanssa, mutta hän ei nähnyt minua.

Jos todella aion yrittää saada tämän miehen itselleni, on minun päästettävä irti Tommista. Mutta voimmeko me silti olla ystäviä, jos nyt ylipäätänsä olemme niitäkään enää? Vai luovunko hänestä kokonaan? Kerronko Sallalle kaiken, vai annanko hänen elää valheessa? Ajatukset pomppivat edes takaisin. Samaan aikaan olen tosi onnellinen tästä uudesta löydöstäni, mutta niin ahdistunut Tommin takia. Mitä minä teen?

8 kommenttia:

  1. Ehkäpä tää uus mies on sulle hyväks ja hänen avullaan ehkä pystyt päästään Tommista lopullisesti irti ja jos näin käy, niin ehkä hetken päästä tajuat, että mitä edes näit Tommissa jne.. :) Näin mä odotan itselleni käyvän, vaikka on vaikee päästää ketään edes lähelle, kun haluaa vaan sen yhden.. Mutta ehkä joskus vielä.. ;)

    Kerrohan toki lisää tästä uudesta tyypistä ;)

    VastaaPoista
  2. Ja niin, se piti vielä sanoo, että jos tää uus tyyppi sua yhtään houkuttaa ja oot hänestä kiinnostunu, niin anna mennä vaan, äläkä mieti Tommia yhtään! ;)

    VastaaPoista
  3. ^nimeomaan! sitä paitsi, jos tommi huomaa pian että sulla on uus mies kierroksissa niin sehän alkaa pian itkemään sun perään ja sitte sulla on valikoimista hahaha!

    VastaaPoista
  4. Lila: Joo huomasin kyllä eilen ja tänään, että tämän uuden miehen kanssa onnistuin unohtamaan Tommin ihan täysin ja todellakin olen kiinnostunut hänestä, mutta saa nyt nähdä mitä tästä tulee.

    Odotan nyt pari päivää ja katson mihin suuntaan asiat lähtevät sujumaan ja kerron sitten teillekkin jotain tästä uudesta miehestä ;)

    Anonyymi: En malta odottaa, että pääsen kertomaan Tommille, koska jotenkin salaa nautin siitä, kun hän on mustasukkainen, vaikkei hänellä ole edes oikeutta olla! :D

    VastaaPoista
  5. Ihanaa! :) kannattaa pitää uudesta löydöstä kiinni jos yhtään kolahtaa sun makuun. Saattaapi olla että on sun tuleva mies ja pääset tommista ja sallasta ja tuosta kolmio draamasta ja voittehan te kuitenkin olla tommin kanssa ystäviä? Eihän hän voi mitenkää suuttua tai laittaa teidän välejänne poikki jos suuttuu siitä että sulla on ns. uus mies. :) hänellä oli aikaa valita ja hän valitsi aina sallan itselleen seurustelu kumppaniksi, joten hänen olisi pitänyt tietää että saatat löytää uuden eikä se häntä pitäisi haitata ollenkaan päin vastoin kun pääset kertomaan tommille tuosta niin hänen pitäisi iloita sun puolesta niinhän ystävät tekee ;) jos siis tosta sun ja uuden miekkosen jutusta kehkeytyy jotain, salaa toivon että kehkeytyis ja tommi sais jäädä ranalle ruikuttaa kun huomaakin sun jatkavan elämääsi ilman hänen perässään roikkumista. Tsemii :)

    VastaaPoista
  6. Oi ihana kommentti, kiitos! Toivotaan, että kaikki menee hyvin :)

    VastaaPoista
  7. Ikävä sanoa, mutta tunnistin täysin itseni tuosta, että nauttii Tommille kertomisesta...olis ihanaa olla isompi ihminen, mutta tajuan niin täysin tuon tunteen.

    Voisithan ajatella niinkin, että ihan maailman paras kosto niin Sallalle kuin Tommille on se, että sinä häviät hissunkissun heidän elämästään OMAAN elämääsi, jossa olet onnellinen. He jääkööt elämään tuota omaansa.

    Et ole vastuussa siitä, minkälaisia ratkaisuja he ovat tehneet tai tulevat tekemään, etkä etenkään ole vastuussa siitä, miten onnellisiksi tai onnettomiksi nämä ratkaisut heidät tekevät.

    Sen sijaan olet ainoa, joka on vastuussa siitä, miten onnelliseksi sinä tulet! Ja siksi olet itsellesi velkaa sen, että edes mahdollisuudenkin siihen tsekkaat etkä torppaa sitä!

    VastaaPoista
  8. Juu, olisi toisaalta ihan hyvä idea jättää tämä nyt tähän, mutta saa nähdä mitä teen.

    Hyvä kommentti, kiitos siitä! Nyt vain ajatus pätkii niin paljon etten osaa vastata mitään järkevää :D

    VastaaPoista