Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Vieläkö maljakossa on avaimet

Tommista ei ole edelleenkään kuulunut mitään, enkä minä jaksa soittaa. Odotan vielä muutaman päivän ja sitten ilmestyn hänen työpaikalleen. Se on ehkä viimeinen asia, minkä haluan tehdä, mutta niin teen, jos mikään muu ei auta. En tosiaan aio järjestää mitään kohtausta siellä, vaan menen sinne vasta hänen vuoronsa lopussa, jotta pääsemme selvittämään asiat johonkin muualle. Haluan edes kerran tämän yli puolen vuoden aikana puhua kunnolla ja saada hänet avaamaan silmänsä ja sen aika on nyt.

Sain muuten jokin aika sitten kommentin, jossa sanottiin, että rakastan Tommia vielä ja perusteluina oli se, että puhun hänestä täällä paljon enemmän, kuin Laurista. En siis milläänlailla loukkaantunut kyseisestä kommentista ja ymmärrän kyllä lähettäjän ajatuksen, mutta halusin silti kertoa ajatuksiani asiasta. 

Puhun täällä siis tosiaan enemmän Tommista, kuin Laurista. Syitä siihen on monia, mutta päällimmäinen niistä lienee se, että Tommista minulla on enemmän kerrottavaa. En jaksa jokaiseen postaukseen kirjoittaa tyyliin 'Olin Laurilla, oli ihanaa, meillä menee hyvin', koska kaikki tietävät sen jo valmiiksi. Minun on ihan turhaa jokaisessa tekstissäni kertoa kuinka ihana Lauri on, koska tiedätte tunteeni sen asian suhteen jo. Tommin kanssa taas tunteeni vaihtelevat laidasta laitaan, vihasta suruun ja välillä jopa välittämiseen ja huoleen. Siitä minulla on paljon enemmän kerrottavaa. Toinen syy siihen, että kirjoitan enemmän Tommista, on se, että perustaessani blogia, se kertoi vain ja ainoastaan minusta ja Tommista. Tommi on tämän blogin toinen 'päähenkilö', Tommin kanssa minulla on ongelmia, Tommin kanssa minulla oli salasuhde. 

Toki viimeaikoina Lauri on myös noussut blogissa paljon esille ja jos kun pääsen eroon Tommista, postausten aiheet siirtyvät paljon enemmän Lauriin ja minuun sekä ehkä muihinkin aihepiireihin. Sen näkee sitten. Nyt kuitenkin kirjoitan juuri niistä aihepiireistä, joista minulla on kaikista eniten kerrottavaa ja jotka pyörivät mielessäni.

one tree hill | live life, love life

Toinen asia, josta halusin puhua tänään, liittyy myös kommentteihin. Sain muistaakseni eilen kommentin, jossa kerrottiin, että olen helppo. Jakorasia, varaventtiili, huora, panopuu. Jokaisella on tietysti oikeus mielipiteeseen ja jokainen muodostaa blogini perusteella tietynlaisen mielikuvan minusta. En voi ketään estää ajattelemasta niin, mutten voi mitään sille, että kyseinen kommentti satutti. Minulla on koulussa huoran maine. Minulla ei ole ystäviä, ei pareja kursseilla, eikä ketään kenelle puhua. Olen huora ja sellaista ei kaivata mukaan porukoihin. Blogissa olen halunnut kumota sen huora-ajatuksen ja kertoa asiaa omalta kannaltani. Olen halunnut saada teidät ymmärtämään asian minun kannaltani. Tiedän kyllä, että saamani anonyymi kommentti on vain yksi negatiivinen niiden kymmenien positiivisten joukossa, mutta silti. En halua muodostaa kenellekään sellaista kuvaa itsestäni.

Ja heti tähän perään kiitän edelliseen postaukseeni kommentoineita. Kiitos ihanista kommenteista ja tsempeistä! 

Tänään tällaista, ihan tavallinen kuulumispostaus, ei mitään erityistä. Huomenna ehkä jotain muuta, jos vain kiireiltäni ehdin. Tuntuu, että olen kokoajan kamalan kiireinen, vaikkei minulla olekaan mitään erityisiä suunnitelmia tälle viikolle. Nyt kuitenkin lähden vielä hetkeksi ulos, jotta uni tulisi paremmin. Heippa!

11 kommenttia:

  1. Aika loukkaava tuo kyseinen kommentti... Sen lähettäjä on suoraansanottuna luultavasti vanhanaikainen, epäinhimmillinen ja negatiivinen ihminen. Tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta tuo nyt menee oikeasti vähän yli. Jos kommentin lähettäjä ei ole sattunut kuulemaan että ihmiset voivat omien kokemuksiensa kautta muuttua, niin kannattaisi mitä pikimmiten painaa se mieleensä. Ada on vahvistunut paljon ja itsetuntokin on ainakin tekstistä päätellen parempi. Vaikka Tommin kanssa on hankaluuksia ja varmaan tulee olemaankin vielä niin Adalla on nykyään selkeät kuviot ja hän tiedostaa myös sen, mitä tulisi tehdä ja mikä on sopivaa. Niin myös sinun kannattaisi tehdä. En usko että niin kuin kommentissa sanoit, voi sanoa kenellekkään. Vielä lopuksi: jos menet Tommin työpaikalle tee tommille asiat täysin selväksi. Älä uhkaile tai huuda, ole rauhallinen ja selkeä. Kerro tunteistasi ja haaveistasi. Anna Tommille vaihtoehdot mitä hän voi tehdä( kuten kertoa Sallalle) tai jos jättää tekemättä niin sitten hänellä ei ole oikeutta lähestyä sinua enää mitenkään. Paljon tsemppiä ja rohkeutta!

    VastaaPoista
  2. Jos sä raahaat muutaman tunnin tuntemisen jälkeen kundin kämpille yöks a nussit sen kaa heti.Sä oot helppo, todella helppo.Mieti sitä.Ja se huoran maine on siis ansaittua, kato peiliin ja mieti kaks krt et miks.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Minustakin kommentti oli jollain tapaa loukkaava, vaikka kyllä periaatteessa myös ymmärrän sen. Yritän kuitenkin itse aina kirjottaessani netissä kommentteja muille ajatella niin, että voisin sanoa ne samat asiat myös kasvotusten. Toki jos esimerkiksi hyvä ystäväni vaihtaisi miestä lennosta ja olisi joka viikonloppu eri miehen sängyssä, huomauttaisin asiasta hänelle varmasti, mutta en silti noilla sanoilla. Kaikki asiat voi kertoa myös kauniimmin, eikä aina niin hyökkäävästi.

    Tommin kanssa aion olla myös rauhallinen ja koska tiedän, ettei hän pysty käyttäytymään kuten aikuisen kuuluu, pyrin itse käyttäytymään asiallisesti. Muuten se menee ihan täydeksi tappeluksi ja sitä en halua. Kiitos paljon kommentistasi ja tsempeistä!

    Anonyymi 2: Olen lukenut kommenttisi monta kertaa läpi ja yritän parhaani mukaan päästä sisälle ajatusmaailmaasi. En kuitenkaan millään käsitä, miten olet saanut minusta sellaisen kuvan, kuin sinulla nyt on. Ensinäkin haluaisin kysyä, tiedätkö mikä on huora?

    En ole kertaakaan ottanut maksua seksistä, enkä ole kertaakaan lähtenyt kenenkään mukaan, kenestä en ole kiinnostunut. En suostu sänkyyn painostuksen alaisena, humalassa enkä harrasta irtosuhteita. Nähtyäni Laurin ensimmäistä kertaa olin heti kiinnostunut hänestä, muutenkin kuin seksin takia. Ensin toki kiinnitin huomiota ulkonäköön, mutta myös luonne iski minuun ja lujaa. Jos en olisi pitänyt hänen luonteestaan, olisin jättänyt jutun siihen.

    Vielä myöhään illalla, juteltuamme jo pitkään, olin sitä mieltä, etten vie häntä meille. Loppujen lopuksi kuitenkin ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävää. Minun ei tarvitse suostua mihinkään, mihin en halua ja ajattelin katsoa, mihin asiat johtavat. Otin siis Laurin mukaani ja kävellessämme meille varmistuin, että hän on oikeasti hyvä tyyppi. Näin meillä siis heti mahdollisuuden muuhunkin kuin vain yhden illan juttuun.

    Se, että olimme tunteneet vain hetken, ei minusta vaikuta mitenkään mihinkään. Sänkyyn olisimme päätyneet joka tapauksessa jossain vaiheessa. Siltä minusta ainakin itsestäni tuntuu.

    Maailmassa ei ole mitään ohjekirjaa seksiin. Ei ole olemassa mitään oikeaa aikaa, kuinka kauan on pitänyt tuntea toinen yms. Kaikki on kiinni omista tunteista ja pääasia on, että itse on tyytyväinen valintoihinsa. En tuomitse niitä, jotka harrastavat irtosuhteita, enkä tuomitse myöskään niitä, jotka odottavat seksiä avioliittoon asti. Se on jokaisen oma asia, eikä kenelläkään muulla pitäisi olla mitään sanottavaa siihen.

    VastaaPoista
  4. Juuh ja sä oot 17v..isket äijän ja raahaat sen kämpilles ja panet....Hei haloo kakara kato peiliin.Tos iäs tollasta käytöstä.Huorat toimii noin

    VastaaPoista
  5. Eli et edelleenkään tiedä mikä on huora...

    Voin olla ystävällinen ja liittää tähän sinulle selityksen sanalle huora, jotta vältymme epäselvyyksiltä myöhemmin.

    Prostituoitu, eli henkilö, joka antaa seksuaalisia palveluita rahallista korvausta vastaan.
    (http://urbaanisanakirja.com/word/huora/)

    En jaksa tämän enempää kuluttaa energiaani sinuun, koska olet ilmeisesti jo tehnyt päätöksesi asian suhteen. Koita kuitenkin ymmärtää, että en ole keneltäkään ottanut maksua mistään, enkä edelleenkään anna kenellekään "helposti".

    VastaaPoista
  6. Nyt oikeasti kyseinen anonyymi lopettat ton. Vois vähän miettiä kuitenkin mitä sanoo. Ja lisäksi, vaikka et nyt tunnekkaan blogin kirjoittajaa, nii anonyyminä on hyvä tulla tuollaista huutelemaan.... Jos sulla on jotain blogia vastaan, niin lukeminen on ihan vapaaehtoista. Olen lukennut blogiasi kauan ja kaiken kokemasi perusteella en luokittelisi sinua mitenkään. Elämä on vielä ja kuuluukin olla sekaisin tuon ikäisenä. Kyllä asiat järjestyvät. Toivottavasti sinullakin anonyymi. Paljon voimia! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon kommentistasi :)

    Olen tosiaan ihan samaa mieltä, että kyseinen anonyymi ei kehtaisi kuitenkaan tulla sanomaan minulle kasvotusten mitään tuollaista, eikä kehtaa esiintyä omalla nimellään, joten asian voisi edes muotoilla hieman kauniimmin. No, kukin tavallaan...

    VastaaPoista
  8. Sä oot 17v täys kakara.Harrastat yhden panoja ja äijien raahaamista himaan parin tunnin tuttavuuden jälkeen.Hei kato peilii ja mieti mitä sieltä näkyy

    VastaaPoista
  9. Anonyymin ikää sen enempää arvailematta ei sinullakaan taida olla paljon varaa sanoa minun iästäni mitään. Enkä voi iälleni yhtään mitään, harmi sinänsä.

    Yhtäkään yhden illan juttua minulla ei ole ollut, Laurinkin kanssa tämä juttu on jatkunut jo tosi pitkään, vaikka heti ensimmäisenä iltanani hänet kotiini toinkin.

    Ihan mielenkiinnosta kysyisin myös, että mikä on sinun näkemyksesi siitä, milloin on tunnettu tarpeeksi kauan, jotta voi harrastaa seksiä? Vai aiotko odottaa avioliittoon asti? Ei siis sillä, että siinä olisi mitään pahaa, mutta en silti lähtisi tuomitsemaan muiden toimintaa.

    Kulutin kuitenkin niin paljon energiaani sinuun, että selvitin IP-osoitteesi. Sain selville melko mielenkiintoisia tietoja ja ymmärrän sinua nyt hieman paremmin. Voitko kuitenkin tästä eteenpäin kuluttaa aikaasi kirjoittamalla minulle mahdollisesti vaikka sähköposteja, niin minun ei tarvitse joka kerta palata tänne vanhan postauksen kommentteihin?

    Kiitos vielä vaivannäöstäsi ja erittäin viehättävästä tavastasi tuoda mielipiteesi esiin <3

    VastaaPoista
  10. Sorry IP osoitteella et kyl pahemmin selvitä kuka sulle on kirjoittanut.

    VastaaPoista
  11. En niin, mutta IP:llä selvitän mistä minulle on kirjoitettu ja se kertoo jo jonkin verran ;)

    VastaaPoista