Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Ja sä sanoit ettei meillä ole aikaa tuhlata, mihin sulla oli kiire sä et ehtinyt kertoa

Vuoristorataa koko elämä. Mikään muu sana ei sitä enää voi kuvailla, kuin vuoristorata. Ylös, alas, ylös, alas. Nyt ollaan ilmeisesti menossa taas huipulle päin ja pohja jää kauas taakse. Ongelmat Laurin kanssa alkavat olla selvillä ja sain hänet jopa puhumaan jotain. Olen itse sellainen ihminen, että kerron kaikki ajatukseni hänelle ja heti jos jokin asia vaivaa minua, kerron siitä. Kerron myös kaikki ne asiat, joihin olen tyytyväinen. Hän taas on ihan päinvastainen, rajusti yleistettynä voisi sanoa, että tyypillinen suomalainen mies. Hän ei puhu tunteistaan, eikä ajatuksistaan. Ei positiivisista, muttei negatiivisistakaan. Hän olettaa minun osaavan lukea ajatuksia ja näkee, että hänellä on oikeus mököttää ja minulla on velvollisuus arvata, että miksi.

Hän patoaa kaikki ajatukset sisälleen ja odotan sitä päivää, milloin kaikki ne mietteet räjähtävät ulos atomipomminlailla ja aiheuttavat suuren katastrofin. Olen yrittänyt saada hänet ymmärtämään, että en halua niin käyvän. En halua myöskään painostaa, mutten vain yksinkertaisesti jaksa arvailla hänen ajatuksiaan.

Nyt kaikki on kuitenkin ihan hyvin ja saimme puhuttua asioista. Laitoin vielä äsken viestiä hänelle, että onhan kaikki nyt varmasti ihan kunnossa meidän välillämme ja muutenkin, mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Ainakin minun mielestäni asiat ovat nyt kunnossa. Toivoin, että olisimme ehtineet myös tavata tänään, mutta minulle tulikin muuta menoa illaksi, joten tänään se ei onnistu. Kiireiden takia tuntuu välillä, kuin eläisimme kaukosuhteessa, mutta eiköhän tämä tästä lähde sujumaan nyt, kun asiat on puhuttu selviksi.

Ja sitten se päivän uutispommi, joka kylläkin perustuu taas ihan täysin kuulopuheisiin ja se liittyy myös Tommiin ja Sallaan, jotka minun oli tarkoitus unohtaa. En kuitenkaan voinut välttyä kiusaukselta ottaa asioista selvää, kun kuulin tästä. Salla on pettänyt Tommia ja loppujen lopuksi jättänyt hänet jonkun toisen miehen takia. En tiedä milloin tämä on tapahtunut, enkä ole edes sataprosenttisen varma, pitääkö se paikkaansa, mutta näin tosiaan kuulin. Suhtaudun juoruihin melko kriittisesti, mutta silti halusin mainita tästä täällä, koska jos tuollainen juttu käy ilmi, se tosiaan muuttaa kaikkien käsitystä Sallasta melko rajusti. Hän on aina ollut se "uhri" ja syytön kaikkeen, saanut kaikki säälit osakseen ja nyt hän onkin itse se pettäjä sika. Ei nyt kuitenkaan lähdetä pohtimaan asioita yhtään tämän enempää, koska en tiedä vielä mistään mitään. Yritän kuitenkin selvitellä asiaa ja kerron teille heti, kun jotain uutta käy ilmi.

Tähän loppuun muuten vielä yksi kysymys teille, mobiilikäyttäjät! Millaisena te näette blogini ulkoasun? Sain kommenttia eräältä lukijalta, että hänellä näkyy pelkkä valkoinen tausta ja tekstit, mutta asian ei olisi tarkoitus olla niin. Omassa puhelimessani näen blogin miltei samanlaisena kuin tietokoneellakin ja taustakuva on samanlainen ja näin asian pitäisi ollakin. Onko ongelma siis vain yhden käyttäjän laitteessa, vai toimiiko blogi vain minulla oikein?
Edit: Kaikki riippuu siis ilmeisesti siitä, millaisella puhelimella blogiani käyttää. Joillakin näkyy sekä taustakuva, että varsinainen valkoinen tekstin tausta, mutta toisilla pelkkää valkoista. Muutin nyt tekstin taustan väriä sekä mobiili-, että tietokoneversiossa. Toivottavasti tykkäätte!

10 kommenttia:

  1. En mäkään nää kun pohjan valkosena ja reunat vaaleen ruskeina, ku mulla on Nokian puhelin missä ei näy sitä taustaa kunnolla...mulla on tosin vaihtoehto tuol alhaalla et saan vaihtaa tän mobiiliversion internet versioon, niinku esim. Sen kautta kävin kattomassa sun uutta taustaa kun sanoit vaihtanees sen:) tosi kiva muuten tää sun uus ulkoasu, aloin vähän miettiä et meninköhän ihan oikeeseen blogiin ku näytti tosi oudolta aluks:) ja hienoa et sul menee taas kaikki hyvin, miehistä ei koskaan oikeen tiiä tai saa selvää...pitää aina udella kantapään kautta;D mut yleensä asiat selviää ku vähän vatvoo niitä:) tsemppiä sulle!<3 Nia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on kai siis puhelimista, koska omassani myös tausta näkyy selkeästi.. Täytyypä yrittää muuttaa blogin asetuksia, jotta tekin saisitte mieluisamman taustan teksteille, kiitos kun kerroit :)

      Ja kiitoksia myös tsempeistä, ylös päin täältä ollaan tulossa taas!

      Poista
  2. Nytkö sit ryntäät lohduttaan Tommia lakanoiden väliin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää tuottaa pettymys, jos niin toivoit, mutta en. En ota yhteyttä häneen enää, annan vain olla. Mutta toki uutinen kiinnitti huomioni kaiken tapahtuneen jälkeen, sitä en voi kieltää. En kuitenkaan kaipaa Tommia takaisin ja se on totuus. Lauri riittää minulle ja hän on kaikki mitä tahdon.

      Poista
  3. Toisessa ketjussa kuitenkin kehut kuinka tärkeä tommi on sulle ja kuinka tärkeitä muistot hänestä ovat.sä puhut neitisein itsees pussiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärtänyt pointtiasi...
      Siis joo, Tommi on tärkeä ihminen _menneisyydessä_ ei nykyään. En halua unohtaa mitään, mitä olen kokenut elämässäni. Ei se tarkoita, että haluan hänet takaisin, jos kerron välittäneeni hänestä.

      Poista
    2. Puhut ja kirjoitat ihan vastakkaisuuksia eri päivinä Tommista.Eka vihaat ja sit tokana pv melki meet antaa sitle säälistä.Ei oo loogisia nää sun juttus

      Poista
    3. Tunteet heittelee ja tapahtumat sekä yleinen mieliala vaikuttavat niihin. Ja edelleen, en ole menossa säälimään Tommia.

      Poista
  4. Miksi minun pitäisi unohtaa ihminen, joka on tärkeä minulle? Miksi minun pitäisi unohtaa, kun en halua? Näin puhut toiusessa ketjussa kommentti kohdassa Tommista.koita nyt päättää mitä Tommista puhut/tunnet ko ihmistä kohtaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunteeni ovat minulle ihan täysin selviä ja mielestäni myöskin ilmaisin ne selkeästi. Rakastan muistoja, en ihmistä. Ja siinä on selkeä ero.

      Poista