Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2013

Jätä mut rauhaan

En tosiaan tiedä mitä Tommi puhuu minusta. Sen kuitenkin tiedän, että hän selittää nyt jotain omaa tarinaansa Sallalle ja minä saan kärsiä siitä. Tänään kävelin jalkakäytävää pitkin koululle ja kuulin jonkun kävelevän perässäni. Yhtäkkiä minut iskettiin seinää vasten ja Sallan kasvot olivat sentin päässä omistani.
"Sä et ymmärrä sitten millään. Sun olis nyt parasta lopettaa toi ja pysyä erossa mun elämästä." 
Sitten hän päästi irti ja lähti pois. En taaskaan ehtinyt sanoa mitään. Nuo tilanteet tulevat aina niin äkkiä ja yllättäen, että henkeni salpaantuu, enkä saa sanaa suustani. Lähdin suoraan kotiin, en vain jaksanut mennä koululle enää.

He ovat ihan sairaita molemmat. Miten saan tämän loppumaan? Luulin jo päässeeni eroon hänestä, mutta taas kaikki alkaa alusta...

10 kommenttia:

  1. mietin, että auttaskohan sua ottaa ittiä niskasta kii ja mennä koulusa puhumaan sallalle kasvotusten. kai ton pelleilyn pitäs jo loppua. puhuisitte ihan tosissaan kaikki läpi. älä alistu sallan paskaan kohteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt itsekin, että voisin mennä puhumaan asiat selviksi hänen kanssaan, mutta pelkään vain lietsovani tulta. Hän on sellainen ihminen, että luultavasti vain innostuisi siitä, että reagoin hänen haukkumisiinsa.

      Ja toinen ongelma on se, että mitä sanoisin? Totuudenko? Kokonaan? Vai kertoisin vain jättäneeni heidät rauhaan jo aikoja sitten ja pyytäisin häntä tekemään samoin minulle?

      Vaikeaa...

      Poista
  2. Mun mielestä tähän riidan selvittelyyn tarvitaan nyt joku kolmas osapuoli, aikuinen. Opettaja tai terveydenhoitaja. Ette saa koskaan tätä riitaa selvitettyä keskenänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän kyllä, mutten halua sotkea tähän muita. Jos kerron tästä opettajalle tai jollekin muulle, sotketaan vanhempani heti mukaan tähän. Kohta meillä on valmiina kunnon katastrofi kun koossa ovat minä, Salla, meidän molempien vanhemmat ja Tommi. Ja Sallan tuntien hän sotkee myös Laurin tähän asiaan. En vain halua yhtään enempää hankaluuksia, kestän vaikka Sallan käytöksen mielummin.

      Mutta pohjimmiltasi olet kuitenkin oikeassa...

      Poista
  3. Kerrot tälle Sallalle kaiken.Se kaikki kuitenkin tulee joskus esiin.mitä nopeammin toimit ja kertojana olet sinä itse, eikä joku toinen, niin asiat ja olos helpottuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun se vain olisikin niin helppoa... Olisin tehnyt sen jo aikoja sitten, jos se tosiaan sujuisi noin mutkattomasti, mutta tiedän ettei se suju. Sallalla on pakottava tarve kostaa, tuhota toisten elämä ja tehdä asiat entistä vaikeammiksi, enkä halua sitä nyt. Minä pärjään näin, näin on ihan ok. Ei hyvä, mutta ok.

      Poista
  4. Odotatko että joku toinen kertoo asiat sallalle?Sen jälkeen sä ootkin sit kunnol pissi sukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtoehtoina kertojiksi ovat minä ja Tommi, enkä näe mitään syytä miksi Tommi kertoisi. Hän ei ole kertonut kahdeksaan kuukauteen joten miksi hän kertoisi nyt? Ja jos kertoo niin kertoo, en usko sen olevan yhtään sen pahempi vaihtoehto kuin sekään, että minä kertoisin.

      Poista
  5. Mistä sä tiedät mitä Tommi pilvessä tai muuten päissään on kehunut kavereilleen? Juttu kyllä kiirii ajan kanssa.Ota tää huomioon.Ja Tommista voi uskoo, et sen narsistiseen luonteeseen kuuluu jossain kohti kehua kamuilleen, kuinka se korkkas yhden teinivosun, joka oli sen muijan kaverikin vielä.Mieti tätä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit kyllä olla oikeassa ja Tommista voisin uskoakin sellaista. Ja nyt kun mietin, niin olen kyllä käynyt Tommin ja hänen kavereidensa kanssa kahvillakin samaan aikaan kun he tiesivät Tommin seurustelevan Sallan kanssa. En silti jaksa uskoa, että juttu päätyisi Sallan korviin ja jos päätyy, niin sitten päätyy. En usko sen muuttavan hänen reaktiotaan millään lailla, kerroin totuuden sitten minä tai kuka tahansa muu.

      Poista