Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Mitä ne minusta tahtoo?

Se huoran maine, jonka ehdin miltei jo unohtaa ja jonka Salla palautti mieleeni, vaikuttaa elämääni joka päivä. Kun sanon seurustelevalle ystävälleni joitakin asioita, mietin heti sen jälkeen, että oliko sittenkään sopivaa sanoa niin. Kun olen kahdestaan miehen kanssa, joka seurustelee, mietin todella tarkkaan miten toimin ja miten elehdin. Pelkään antavani väärän kuvan itsestäni. Pelkään vahvistavani sitä huoran mainetta.

Lauseet, jotka ihan viattomasti sanon juuri sellaisina kuin ne suustani tulevat, saattavatkin yhtäkkiä kuulostaa ihan vääriltä. Ihan täysin erilaisilta, kuin jos ne olisi sanonut joku muu.

-Sä olet onnekas kun sulla on tuollainen poikaystävä!
=Mä haluan sun poikaystävän! 

-Mä juttelin sun poikaystävän kanssa tosi kauan tänään.
=Mä yritin iskeä sun poikaystävää koko illan.

Esimerkkejä olisi vaikka loputtomiin ja kyllä, tiedän, että varmastikaan muut ihmiset ympärilläni eivät ajattele lauseitani näin, mutta minä ajattelen. En tarkoita niitä niin, mutta pelkään niiden kuulostavan väärältä. Äh, vaikeaa selittää.

Ja sitten se elehtiminen. Tommi on joskus sanonut minulle, että olen tosi flirtti. Silloin ohitin asian ihan täysin, mutta myöhemmin kuulin sen myös Laurilta. Olen kuulemma flirtti, enkä vain häntä kohtaan, vaan kaikkia miehiä kohtaan. En tee sitä mitenkään tietoisesti, joten sitä on tosi vaikeaa muuttaa.

Olen ihminen, joka hymyilee paljon. Hymyilen aina ja kaikille, en pelkästään miehille. Enkä tee sitä mitenkään tarkoiteuksenani iskeä joku, vaan ihan vain koska se on luonnollista minulle. Elehdin muutenkin paljon, heilutan käsiä puhuessani ja olen muutenkin kai liikkeiltäni melko levoton. Mutten tee sitä flirttaillakseni! En edes ajattele sitä, se vain tulee luonnostaan. Ja tämä ärsyttävä elehtiminen saa kai ihmiset luulemaan, että yritän flirttailla. En! En yritä!

Asiaa on tosi vaikeaa selittää, mutta toivottavasti ymmärsitte ajatuksiani edes osittain. Tämä asia häiritsee minua todella, mutten osaa tehdä mitään sille.



2 kommenttia:

  1. Mä toivon, että joskus unohdat tuon "huoran maine" jutun. Sulla on oikeus hymyillä ihmisille, elehtiä, puhua pitkään, lakata kynnet punaisella, kihartaa sun hieukset, laittaa huulipunaa: elää ihan niin kuin jokaisella meillä muillakin. Sulla on oikeus tehdä noita kaikkia asioita + paljon muitakin sen enempää miettimättä. Asun itsekkin niin pienellä paikkakunnalla, että jutut liikkuu nopeasti ja jos vaikka sulla on vähän sun tyylistä poikkeava vaate yllä, kaikki katsovat karsaasti. Musta itseasiassa huoraksi ei voi leimata ketään. Varsinkaan noin välittävää ihmistä kuin sä. Ethän sä todellakaan etsinyt Tommilta vain jotain " seksiseuraa." Vaan mä veikkaan, että sä kaipasit kuuntelijaa ja ymmärtäjää Salla tilalle. On ihan todistettu, että ihmisiä kiinnostavat ne kiellytyt asiat ja Salla lisäsi tuulta purjeisiin vahtimalla ja syyttämällä suo ja Tommia koko ajan. Mä en näe sussa mitään huoraa. Ihan ensinkin sä olit silloin ihan tajuttoman nuori. Tommi tavallaan saastutti sun mielen ja sieppasi ne sun elämän "värit", niin kuin itsekkin sanoit. Sä oot kokenut liian kamalia asioita liian nuorena ja jotkut tulee siitä haukkumaan. Miettikää vähän ja kerratkaapa mikä se huora oli. Adassa mikään ei viittaa siihen, ei mikään.
    Mä toivon että sä itsekkin unohdat sen joskus. Pelottavilla ja ahdistavilla asioilla on tapana kummitella takaraivossa todella kauan ja ihminen tottuu siihen mitä kuulee. Jos siis kuulee joka päivä sanan huora, voi ajatella että miten siinä käy. Mä toivon että tää kommentti saa jonkun miettimään.
    Paljon voimii elämän vastatuuliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän kyllä parhaani mukaan unohtaa koko jutun mutta kaikki tuntuvat muistuttavan minua siitä kokoajan. Uskon kuitenkin, että sitten kun vain pääsen pois tästä kaupungista, pois näistä piireistä ja etenkin eroon Sallasta ja Tommista, niin kaikki muuttuu paremmaksi.

      Ja olet tosiaan oikeassa siinä, että en etsinyt seksiseuraa. Kuuntelijaa ja ystävää minä kaipasin. Jotkut ihmiset eivät millään ymmärrä sitä ja toivon myös, että sinun kommenttisi auttoi taas ihmisiä tajuamaan minua paremmin. On myös mukavaa huomata, että edes sinä ymmärrät minua :)

      Kiitos!

      Poista