Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

And you let her go

Olen aiemminkin kirjoittanut ystävästäni, siitä kaikista rakkaimmasta. Siitä, jonka olen tuntenut miltei koko elämäni. Siitä, joka ei ole osa elämääni enää. Nyt kuitenkin kirjoitan taas. Osittain itseni takia ja osittain lukijan pyynnöstä. Tiedän jo nyt, ettei kirjoittaminen tule olemaan helppoa, mutta haluan kirjoittaa silti.

En lähde ystävyytemme taustoja selvittämään sen tarkemmin. Olimme läheisiä, hän oli kuin sisko minulle. Ja se siitä, en tahdo miettiä niitä enää.

Sanoisin, että miltei koko välirikko on minun syytäni. Ymmärrätte varmasti, kun kerron, ettei ole helppoa olla tälläisen ihmisen ystävä, kuin minä olen. En halua antaa kenenkään käydä läpi sitä, mitä minä käyn läpi. Hän oli niin läheinen minulle, että hän olisi joutunut kokemaan sen kaiken vierelläni, joten välirikko oli kaikista helpointa. Ei minulle, mutta hänelle. Emme eronneet sovussa ja se on ainut asia, mikä minua harmittaa. Vaikka tämä on vaikeaa ja ikävä on kova, niin tiedän silti tämän olevan parasta hänelle.

Rikkinäinen ihminen, opiaattiolot ja epäitsevarmuus. Ei sellaiseen ole reilua sotkea ketään. Ei kenenkään tarvitse katsella sellaista. Hän löytää kyllä parempia ystäviä, sellaisia, jotka tukevat häntä ja joita ei tarvitse kokoajan tukea. Sellaisia, joista ei tarvitse olla kokoajan huolissaan.

Tämä rakas nainen täytti vuosia toissa päivänä ja eilen se palautui mieleeni. Lähetin onnittelut ja toivotin kaikkea hyvää. Vastaus tuli heti. "Kiitos ja kaikkea hyvää myös sulle." Se sattuu, mutta näin on parempi. Ainakin hänelle. Ja kun tiedän, että hänen on hyvä olla, tunnen tehneeni oikein.

9 kommenttia:

  1. sä voisit muuttaa viel kaiken,käyt vierotukses,selvität sun asiat ja sopisit hänen kanssa,sulla on mahdollisuus,käytä se

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kysyä, oletko joku tuttu?

      Ei mutta siis tosissaan, en usko, että tätä voi korjata enää. Hän ei voi antaa anteeksi enää, olen tehnyt jo liikaa virheitä. Vieroitukseen aion jokatapauksessa mennä, sen olen jo päättänyt.

      Poista
    2. kerrot totuuden,miks häädit hänet pois ja oon ihan varma että hän ymmärtää ja en ole ja se on hyvä että menet sinne vierotukseen

      Poista
    3. ps.muistutanko sua jostakusta siun ystävästä ?vai mistä tuo epäillys tulee?

      Poista
    4. En oikeastaan tiedä, kommnttisi vain kuulosti jotenkin niin... En osaa selittää. Olit kai vain niin oikeassa.

      Poista
  2. Mitä sä käytät ku aijot mennä vieroitukseen? Ja ootko kauan käyttäny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipulääkkeitä, en lähde sen tarkemmin erittelemään. Käyttänyt olen kai virallisesti jotain 1,5 vuotta enemmän ja vähemmän. Tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aiemmin.

      Poista
  3. Oot liian tärkee mulle kattoakseni sun kärsimystä näin läheltä. Mä en voi tulla suo ovelta hakemaan vieroitukseen, apuun tai mä en voi ees halata tai rohkasta suo, koska en tiedä missä sä olet. Mä pyydän siis Ada, tee jotain sun tilanteelle. Mä haluun sitä enemmän kun mitää, luopuisin tyylii mistä vaa, et voisit nyt hyvin. Mä pyydän. Voimii<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos <3

      Kyllä tämä elämä tästä lähtee käyntiin kunhan päästään pyhien yli. Apua on tulossa, tiedän sen :)

      Poista