Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Mä en tahtoisi rakastaa sua

Viime yönä viiden aikaan minulla ja Laurilla oli hieman erimielisyyksiä tietyistä asioista. Meidän piti nähdä eilen illalla ja tehdä ruokaa ja katsoa leffaa minun luonani. Kävin kaupassa sitä varten ja tulin kotiin. Yritin soittaa ties kuinka monta kertaa, mutta herra ei yllättäen vastannut puhelimeensa. Kymmenen aikaan illalla päätin luovuttaa, tein ruokani itse ja söin. Yhden aikaan sain elokuvan katsottua ja kävin nukkumaan. Ja eipä kulunut kauaakaan, kun puhelimeni soi. Lauri, umpi kännissä ja ensimmäiset sanat jotka hän sanoo olivat "oliks sulla jotain asiaa?"

Jo tässä kohtaa teki mieleni lyödä luuri korvaan, antaa olla ja jatkaa unia. Selitin kuitenkin hänelle kuinka olin odottanut häntä koko illan ja loppujen lopuksi päätynyt syömään ja katsomaan leffan yksin. Ja mitä mies tekee tässä vaiheessa? Ei, ei pyydä anteeksi, ei edes huomioi koko asiaa.
"Ootsä nähny mun autoa, mä en tiedä missä se on..."
Mitä? Hän on siis baarissa auton kanssa ja on ajanut siinä kunnossa, ettei muista mihin hän on autonsa jättänyt. Myös kaverit ja takki ovat hukassa.

Kaikista eniten olen kuitenkin vihainen siitä, ettei hän ilmoittanut menevänsä baariin. Ja mikä oli syy?
"Eihän me sillai tosissaan seurustella niin mä en ajatellu että sä haluat tietää mun jokaisen liikkeen."

Se oli viimeinen niitti. Hermoni petti totaalisesti, ei tästä tule yhtään mitään. "Ei me tosissaan seurustella, mitähän tää sit on? Joku sun sairas leikkis vai? Haist vittu sit."

Ja se oli sitten siinä.

6 kommenttia:

  1. ARGH. Mua niiiiiin suututtaa sun puolesta!!! Miten joku voi sanoa noin? Vaikka se on aina välittäny susta ja ollu sulle rakas ja sanotaanko että kyllä mun mielestä seurustelette, ainakin niiden asioiden perusteella mitä olet kertonut. ''Ei me tosissaan seurustella.'' MITEN MUUTEN SEURUSTELLAAN KUN TOSISSAAN? Helvetti.
    Ite olisin toiminu samalla tavalla, sanonu samoja asioita ja haistattanu vitut.

    Mutta jotenkin oon aika varma että se soittaa sulle vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soittihan hän, oikein arvasit. Nyt on puhuttu, puhuttu, itketty ja puhuttu lisää. Yhdessä ollaan edelleen, säännöt on tehty selviksi ja kaikki on kunnossa. "Viimeinen mahdollisuus", minä sanoin.

      Poista
  2. En ymmärrä miksi et arvosta itseäsi enemmän ja vaadi parempaa käytöstä. Ei tuolla tavalla kohdella ihmisiä kuin Lauri kohtelee. Hän taisi jo itsekin kertoa sitoumuksensa tason puhelimessa ja toisekseen ne kaikki monet oharit mitä hän on sulle tehnyt kertoo myös hänen kypsyydestä. Säkin olet tosi nuori tyttö vielä, ei kannata kiirehtiä rakkausasioiden kanssa ja ottaa sitä joka "sietää sinua". Sinä näytät miten sinua saa kohdella, ja sekä Tommi ja nyt Lauri kohtelee sinua huonosti. Esimerkiksi itselläni ja poikaystävälläni sujuu tuollaiset ns. pienet mutta merkitykselliset asiat aivan saumattomasti; viesteihin vastataan mahdollisuuksien mukaan niin pian kuin mahdollista, luottamus pidetään sillä että tavataan silloin kuin ollaan sovittu, ollaan rehellisiä jne. Me ollaankin jo kolmenkympin puolella kumpikin, ja olen onnellinen että ollaan tavattu näinkin "myöhään", koska ollaan ehdittyä kypsyä ja hankkia elämässä kokemuksia sekä osataan arvostaa toisiamme ihan eri tavalla ja jos tuleekin konflikti, niin se syyttävä sormi ei olekaan heti toisessa vaan mielessä käy myös että se syy saattaa löytyä ihan itsestä.

    Anteeksi kun sanon, mutta Laurisi kuulostaa ihan pikkupojalta kaikin puolin, ja hänen tulisi kypsyä monta vuotta ennen kuin kannattaisi edes miettiä seurustelua. Tulet sinäkin Ada olemaan vielä onnellinen, mutta et Laurin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän suhteenne kuulostaa juuri siltä, mitä minäkin haluaisin ja mitä myös aion nyt saada. Kyllä se onni vielä löytyy, jos ei Laurin kanssa niin sitten ilman, se jää nähtäväksi :)

      Poista
  3. Eikö ois aika lempata nää juopot vittuun elämästäs,Lauri ja Tommi siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt juopoksi sanoisi ainakaan Lauria, mutta päihteiden määrä on kyllä liiallisessa nousussa.. Mutta mikäpä minä olen sanomaan. Viimeinen yritys tämä kuitenkin on, jos samaa jatkuu vielä niin sitten saa olla...

      Poista