Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

Porsaanreikä

Yhä toisinaan saan kommentteja tai sähköpostia lukijoilta, jotka yrittävät löytää teksteistäni juttuja, joilla he todistavat itselleen, ettei Adaa ole olemassakaan. En enää edes koe mitään tarvetta nostaa näitä kaikkia juttuja esille, sillä minua itseäni ei haittaa tuollaiset epäilyt. Jokainen lukee blogia niin kuin haluaa, oli se sitten satuna tai totena. Eräs kommentti kuitenkin herätti minussa sen verran ajatuksia, että halusin kirjoittaa siitä erikseen.

Kertomani asiat eivät kuulemma voi pitää paikkaansa, koska kirjoitin jossain vanhassa tekstissäni ajaneeni Tommin työpaikan ohi. Enhän voi ajaa, kun olen alaikäinen. "Ajaa" on kuitenkin mielestäni verbi, joka liittyy muihinkin asioihin kuin autoon. Ei, autoa en voi ajaa, mutta muita ajoneuvoja kyllä voin. Kyseisenä päivänä olin muistaakseni liikkeellä pyörällä, jos en nyt ihan väärin muista. Jotenkin koko väite oli mielestäni koominen, koska siitä juuri näkyy, kuinka uteliaita ihmiset ovat.

Olen saanut sähköposteja, joissa kerrotaan, että minua jäljitetään tietokoneeni IP:n perusteella ja sen jälkeen tietoni tulevat kaikkien nähtäville. Tietoni lähetetään Sallalle, Tommille, poliisille, ties minne. En enää edes lue loppuun kaikkia tämän tyyppisiä viestejä, ne eivät vain yksinkertaisesti anna minulle mitään.

Mutta joo, eipä siitä aiheesta sen enempää.

Näin Lauria eilen pitkästä aikaa, hän tuli moikkaamaan minua ja oli täällä niin kauan, että nukahdin. Aamulla hän soitti ja varmisti, että minulla on kaikki hyvin. Kohta olen lähdössä käymään koululla järjestelemässä kurssiasioita ja jos jaksan, niin myös kaupassa ostamassa jotain hyvää. Alle viikko jouluun, enkä malta odottaa mitä saan Laurilta lahjaksi!

4 kommenttia:

  1. Rehellisesti sanottuna se, onko tämä totta vai torua ei ole tässä vaiheessa enää olennaista. Olen lukenut sun blogia ihan alusta asti ensin vain viihteenä, mutta pian sen jälkeen eläydyin yhä enemmän postauksiisi ja nyt tämän blogin lukemisen lopettaminen tuntuu jo täysin mahdottomalta ajatukselta :) Jos totta puhutaan, en enää tässä vaiheessa haluaisi kuulla jos tämä blogi vain tarua olisikin. Vaikutat joka tapauksessa henkilöltä, johon olisi ihana tutustua myös oikeassa elämässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos! <3

      Piristit iltaani todella :)

      Poista
  2. Ja ihan tiedoksi vain IP-osoitteiden uhkailijoille; sitä EI VOI jäljittää kuka tahansa. Yleensä vain eri sivustojen ylläpitäjät ja viranomaiset voivat. Esimerkiksi bloggerin ylläpitäjät voisivat, mutta luulen että ainakaan virallsiesti niitä ei ole edes lupa mennä urkkimaan, toisaalta valvontaa sille ei varmaankaan ole että tekevätkä niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olet oikeassa. Kai se onnistuisi "keneltä tahansa", jos vain on taitava tietokoneiden kanssa, mutten tosiaan usko, että kukaan jaksaisi nähdä niin paljon vaivaa takiani. Ja jos joku tosiaan on niin utelias ja haluaa pahaa minulle, niin nostan hattua, antaa mennä.

      Kiitos kommentistasi :)

      Poista