Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Ehkä olisi vain parempi kadota

Juttelin Tommin kanssa.

Hän käveli vastaan lähikaupan hyllyvälissä, tarttui minua hihasta ja hymyili.

"Mulla on ollu ikävä sua. Me erottiin Sallan kanssa, se yrittää vieläki kiristää mua takaisin mut ei me jatketa enää. Mitä sulle kuuluu?"

Äänet huutavat päässäni, en saa ajatuksistani selvää. Paniikkikohtaus.

"Mä teen hidasta kuolemaa", on kaikki mitä saan suustani ulos. Siltä näytänkin. Rikkinäiset collarit, meikittömät ja itkeneet kasvot ja pää sekaisin. Hän pitää yhä kiinni hihastani. Revin hihani irti hänen otteestaan, käännyn ympäri ja lähden pois ostamatta mitään.

"Mä soitan sulle heti kun ehdin", hän huutaa perääni.

Kävelen kotiin, rysähdän sängylle ja kirjoitan teille. Tämän postauksen jälkeen luultavasti mietin niitä tuhatta vaihtoehtoa, jotka minulla nyt on. Puhelimessani viesti Laurilta, "mä soitan sulle myöhemmin".

Ehkä olisi vain parempi kadota.

8 kommenttia:

  1. voi ada :c siun elämäs on aika sekaisin,mut älä syytä ittees mistään,koska kaikki ei ole todellakaan siun syytäs,siun pitäis saada asiat kuntoon tarvit oikeesti apua muuten et pärjää,pyydä apua,puhu tunteistas ja juttele laurin kanssa,älä ala tommin kanssa säätämään koska siitä tulee vaa lisää ongelmia,paljon paljon voimia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tommi muistutti taas miksi emme ole ystäviä enää. Yhdellä lauseella hän onnistui palauttamaan sen kaiken mieleeni ja hyvä niin. "Mä soitan tunnin päästä", eikä hän ikinä soittanut.

      Laurin kanssa asiat selviävät kyllä, siihen minä uskon. Kiitos <3

      Poista
  2. Pieni ihminen on oikeessa! Sä oikeasti ansaitset parempaa! Sä oot vasta seitsemäntoista ja niin nuori, että sun elämään sattuu varmasti vielä paljon sellaisia miehiä, jotka oikeasti välittävät ja eivät ole upeaa nuoruutta viettäviä poikia. Koeta jaksella hei! Voimia<3 bea

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö Ada, niin vaikealta kuin se kuulostaakin, niin parasta olisi että pysyt erossa molemmissa, rakennat ystäväpiirin ja hoidat itsesi kuntoon. Sitten on parisuhteiden aika. Nyt olet siinä tilassa, että annat ihmisten käyttää sinua hyväksi. Voimia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmasti oikeassa, se vain tosiaan kuulostaa hirmu vaikealta :(

      Kyllä tämä tästä...

      Poista
  4. Kyl sulle ajajia löytyy....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;D

      Ei vaan ihan tosissaan, Tommi ja Lauri tuossa on jonossa, Laurin kanssa katson tämän jutun loppuun asti ja jos se ei toimi, niin se on sitten siinä. Sen jälkeen on tauon paikka, sinkkuutta osaa arvostaa ihan uudella tavalla kun nyt ajattelee.

      Poista