Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Otsikko jonka nimi on otsikko

Ada on sekaisin, niin hirmu sekaisin. Kello on pian kaksi yöllä. Seitsemältä täytyy nousta, kahdeksalta täytyy olla koulussa. Enpä taida.

Rakas lyö luuria korvaan, voi miten paljon pelkäsinkään, että jokin on vialla taas. Mutta ei, hän on vain nukkumassa, eikä jaksa puhua. Laittoi sentään viestin, muuten olisin huolehtinut koko yön.

En sitten tiedä onko sillä niin väliä, että valvonko huolehtien siitä vai jostain muusta.

Tommillekin laitoin viestiä, mutta hän ei vastaa. Sen tiedän varmasti, ettei hän nuku, mutta hän ei vastaa ihan vain ilkeyttään. Tai ehkä hänellä on nainen. Saattaa olla. Ei, ei hän muuten olisi yrittänyt houkutella minua yökylään. Oli kuulemma ostanut kaakaotakin.

Kaakaota ihan minua varten. Voi miten rakastan kaakaota. Lempi siideriänikin oli kuulemma kaapissa, mutta sitä en olisi saanut. Hän tietää, että yksikin hörppy näissä lääkkeissä voi olla viimeinen hörppy ikinä. Ikinä, vihaan sitä sanaa. Tässä yhteydessä se kuitenkin toimii.

Lääkkeeni kuulemma lisäävät sosiaalisuutta ja vähentävät seksuaalisia haluja rajusti. Ensimmäisen vaikutuksen olen kyllä huomannut, toista en lainkaan. Tuleekohan minusta mykkä, jos kun joskus lopetan lääkityksen?

Muistin tänään, että juttelimme lääkäritätin kanssa korvaushoidosta. Muistin paljon muutakin, mitä en välttämättä olisi tahtonut muistaa. Mutta niin, palataan siihen lääkäriin vielä, nyt kun muistan jotain. Asia meni siis jotakuinkin niin, että lääkäri suunnittelee minulle kipulääkityksen, joka on miedompi kuin nykyinen ja jota otan tarvittaessa. Ensin minun kuitenkin täytyy päästä eroon nykyisistä lääkkeistäni ja se hoidetaan pienentämällä annosta hitaasti. Lisäksi osa lääkkeistä korvataan kai aluksi jollain muilla lääkkeillä. Hirmu mielenkiintoista, eikö?

Kaikenlisäksi se kuulostaa helpolta, ihan pala kakkua. Sitä se ei kuitenkaan ilmeisesti ole. Alhaisen painoni takia joudun käymään säännöllisesti tarkastuksissa ja verikokeissa. Yh, verta. Yh, neuloja. Sen lisäksi saan mennä juttelemaan jollekin kivalle tätille, jos haluan. Sanoin jo, että sedälle en puhu.

En oikeastaan tiedä miksi niin kammoksun miespsykologeja. Ne vain ovat jotenkin niin.. En tiedä. Sedälle en puhu.

Olen kuulemma hirmu pieni. Niin sanoi tuntematon täti tänään S-marketissa. Pituuteeni hän tuskin viittasi, vatsaan kai enemmänkin. Samaa sanoi Laurinkin viimeeksi kun näimme. Sängyssä vielä kaiken lisäksi. Juuri kun tuntui hyvältä, saan kommentin "onpa sun masu pieni tänään, milloin sä oot syöny viimeeksi?"

Nauroin. Ihan tosissaan, sitäkö hän miettii sängyssä? Milloin minä olen syönyt? Olisi nyt vielä kysynyt että mitä söin. Olisin kai sanonut että perunaa.

Olen kai vähän outo. Rakastan raakaa perunaa, leikkaan sitä veitsellä suikaleiksi ja nakerran. Peruna on kaveri. Voisin ottaa sitä huomenna evääksi, en syö koulussa kuitenkaan. Kuvittelen salaatin seassa olevan kuolleita sammakoita, luin aikoinaan iltapäivälehdestä niin käyneen. Leipään en koske, koska se oli kerran homeessa toiselta puolelta. Nirso minä kuulemma olen. Ei, valikoiva vain. Miksi syödä jos ei ole nälkä?


Tarkoitukseni oli lisätä teille pitkästä aikaa joku hieno kuva, mutta tässä on kaikki mihin nyt kykenen. Tietokoneeni julmuuden takia en saa sitä niin kuin olisin tahtonut ja oman laiskuuteni takia se on sama kuva mikä on ollut blogissa aiemminkin.

Se vain liittyy johonkin, joka palasi mieleeni juuri. Istuin tänään penkillä odottamassa bussia ja viereeni istui vanha mies. Hän katsoi minua pitkään päästä varpaisiin, tuijotti kuin hullua. Virnistin niin, että viimeistään siinä vaiheessa hän varmistui minun tosiaan olevan vajaamielinen. En oikeastaan tiedä miksi tein niin, en kai vain keksinyt mitään järkevämpääkään tapaa reagoida.

Kotiin mennessäni tosin ymmärsin, että ehkä hän vain etsi syytä silmieni värille. Ne ovat olleet ihan hirmu punaiset koko päivän, enkä edes ole itkenyt kauhean paljon tänään. Niillä vain on ollut huono päivä. Tai ehkä se johtuu liiallisesta valvomisesta. Siihenkin voi kuulemma kuolla, en tiennyt. Valvomiseen siis, ei punaisiin silmiin.

Luulen, että nyt on tosiaan aika laittaa tietokone kiinni ja yrittää nukkua tai edes tehdä jotain hivenen viisaampaa. Asia, mikä ihan kauhean paljon kiinnostaa minua on se, että lukeeko joku tosiaan näitä seko postauksiani? Tämäkin oli vain tällainen yöllinen sekava selostus ilman mitään aihetta. Joten kerro jooko, jooko rakas, jos luit loppuun asti. Kerro vaikka oliko tekstini ihan kauheaa kidutusta, tai kerro vaikka vain, että luit. 

Olen aina ihan tosi hämmentynyt, kun tilastot kertovat jonkun postauksen olevan viikon luetuin, mutta silti kukaan ei ole sanonut siitä mitään. Palkitkaa valtava aivotyöskentelyni jooko ja kertokaa jos luette näitä, etten ihan yksinäni juttele.

Ps. Nolottaa kertoa, mutta salaa olen ylpeä otsikostani. Se on ihan typerä hetken päähänpisto, mutta kuulostaa ainakin nyt hirmu jännältä, kun sitä hokee mielessään sata kertaa peräkkäin.

13 kommenttia:

  1. Luin postauksen, ja käynkin täällä päivittäin. Harvoin tulee vain kommentoitua, ja varmasti monella sama ongelma. Kai se vaatii vaan liikaa. Ei jaksa. Mutta ajatuksissa olet kuitenkin.

    Elämäsi on mennyt niin sekavaksi, ettei tahdo enää itsekään ymmärtää kaikkea. Toisaalta, olen itse samassa jamassa. Ei vaan jaksa enää. Kahden miehen (tulen) välissä.

    Toivon, että haet ja saat apua ennen kuin se on liian myöhäistä. Ei ikäisesi tarvitsisi jaksaa kaikkea tuota, mitä elämääsi kuuluu. Liikut liian vaarallisilla vesillä.

    Voisin koittaa ottaa tavaksi kommentoida useammin, ehkä jopa avata enemmän omaa tarinaani. Se helpottaa :) Olen äärettömän kiinnostunut, minkä näköinen olet, mistä olet, millainen olet. Tuntisimpa sinut.

    - Adessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Adessa, kiva kuulla että luit tekstini läpi. Vaarallisilla vesillä tässä tosiaan ollaan, mutta enköhän minä ole vihdoin löytämässä sitä reittiä edes hieman tasapainoisempaan elämään. Toivoa täynnä olen ainakin.

      Avaa toki omaa tarinaasikin lisää, vaikkapa sähköpostin kautta jos et muuten. Olen hirmu kiinnostunut kuulemaan lukijoistakin lisää, kun itsekin annan niin suuren palan itsestäni teille.

      Kuulen usein lauseen "tuntisinpa sinut" ja silloin mieleeni tulee aina ajatus siitä, että pitäisikö sittenkin paljastaa oma henkilöllisyyteni. Kenties joku lähellä asuva lukisi tekstejäni ja saisin ystävän. Todellisuus on kuitenkin se, että en voi ottaa niin suurta riskiä.

      Kommentoi toki useamminkin ja avaa tarinaasi, jos yhtään tuntuu siltä! :)

      Poista
  2. Sä oot sekasin kun vanha seinäkello

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauroin tälle, ihana! :3

      Niinhän minä vähän olen, viime yönä ehkä vielä vähän enemmän kuin yleensä.

      Poista
  3. Käyn joka päivä muutaman kerran tutkailemassa oletkos tehnyt uusia postauksia ja luen aina kaikki alusta loppuun saakka. Yleisesti olen vain kännykällä niitä lukemassa ja kommentoiminen on hankalaa kun se ei suostu oikein yhteistyöhön kanssani:D sekä kirjoituksesi herättävät niin paljon erilaisia ajatuksia, niin mielipuolisia kuin umituisiakin ettei kaikkia saa järkevästi kirjoitettua riveille...mutta täällä ollaan joka tapauksessa :) Nia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)

      Kännykällä kommentoiminen tosiaan on jotenkin hirmu vaivalloista, varsinkin kun minulla on monta eri käyttäjää, enkä halua vahingossa kommentoida omalla nimelläni tänne.

      Kiva kuitenkin kuulla että olet mukana!

      Poista
  4. Luin. Käyn jokapäivä tsekkaamassa blogin, postauksien toivossa. On ihanaa, kun sä kirjoitat niin usein! Jokatapauksessa postaukset luen aina ajan kanssa ja loppuun asti. Bea

    VastaaPoista
  5. Minäkin luen jokaisen postauksesi mutta välillä en vaan saa itsestäni mitään irti niin paljon että kommentoisin. Varsinkin kun nämä sinun käsittelemät aiheet on niin arkoja ja henkilökohtaisia.

    Mitä jos laittaisit tuonne alakulmaan ne toiminto napit kuten mulla ja niin monella muullakin? Ne "Luin" "Tykkäsin" jne, tiedätkö? :D
    Sillä tavalla ehkä nekin jotka ei kommentoi voisi jotenkin ilmottaa että ovat lukeneet tekstisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tullut ajatelleeksi koko asiaa, tuossa voisi tosiaan olla ideaa! Kiitos ehdotuksesta, Reetta, täytyy katsoa mitä saan aikaiseksi :)

      Poista