Sivut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kiitos ihanat♥

Lukijan pyynnöstä tänään olisi vuorossa hieman huomiota teille siellä ruudun toisella puolella. Tämän päivän aiheena olette siis te, lukijat. En pysty sanoin kuvailemaan, kuinka tärkeitä teistä on minulle tullut. Juuri sinä siellä, joka luet tätä nyt, olet tärkeä minulle. Olet täällä sitten ensimmäistä tai sadatta kertaa, olet sitten kommentoinut useasti aiemmin, tai et kertaakaan, olet sitten lukija tai anonyymi, olet tärkeä minulle. Siksi ajattelinkin tämän olevan aivan loistava idea antaa hieman huomiota ja kiitosta teille.

Tähän alkuun ajattelin koota parhaimpia paloja kommenteista. Niin niistä negatiivisista, kuin niistä positiivisistakin. Jotkut kommentit vain jäävät hyvin mieleeni ja nämä ovat nyt juuri niitä. Toki myös ne kaikki mahtavat tsemppaukset ja neuvot ovat jääneet mieleeni, mutten jaksanut jokaista "voimia" -kommenttia liittää tähän erikseen, vaikka nekin ovat ihania. Järjestin kommentit vanhimmasta uusimpaan ja jokaisen kommentin ensimmäistä sanaa klikkaamalla pääset siihen postaukseen, johon kommentti on lähetetty. Sulkuihin kommenttien perään olen kirjoitellut joitakin omia ajatuksiani ja jokaiseen kommenttiin olen vastannut myös postausten kommenttikenttiin.

"Kaverit puhu tästä blogista töissä, ja sen innoittamana päätin tulla itsekkin katsomaan. Tästä tulee kieltämättä mieleen se edellinen ukkomiehen kanssa seurusteleva teinityttö, Candy(?) ja edelleenkin mietin ootko vain sunnuntairunoilija vai onko tämä oikeasti totta."

(Minun blogistani on puhuttu jonkun työpaikalla. Mitä, mitä, mitä? Hämmennyin todella, mutta olin myös todella otettu siitä. Ja Candyksi minua on myös epäilty moneen, moneen kertaan.)

"Apua... miks luin koko blogin läpi ku ei täällä oo ku paskaa? Sä kirjotat kun joku 13-vuotias ja valitat melkein jokaisessa kuinka et oo nähny Tommia."

(Negatiiviseksi kommentiksi tämä kai oli tarkoitettu, mutten silti osannut ottaa sitä negatiivisena. Useat ihmiset ovat kehuneet kirjoitustyyliäni ja voin sanoa itsekin pitäväni siitä, joten ei yksi negatiivinen mielipide pahoita mieltäni. Ja jokaisella tosiaan on oikeus mielipiteeseen.)

"Mut pikku muru, pidä nyt huoli ITSESTÄSI!"

(♥)

"Samaan aikaan blogisi herättää vihaa sinua kohtaan, mutta myös sympatiaa."

(Tätä olen kuullut myös usein ja olen ihan iloinen siitä, että onnistun tuomaan ajatukseni esiin niin, että ne herättävät tunteita.)

"Sinuna en kertoisi sallalle."
"No nyt paljastat kaiken sallalle!"

(Monenlaisia mielipiteitä tosiaan löytyy, enkä itsekään tiedä mitä tehdä.)

"Riippuvaisuutta on kamalan vaikeaa erottaa rakkaudesta. Enkä mä oikein tiedä, onkokaan niillä niin kauheasti eroa. Sitä, jota rakastaa, sitä tarvitsee."

(Tämä kommentti laittoi ajatukseni sekaisin. Se on täysin totta ja se on loistava kommentti, mutta silti. Mitä jos olinkin vain riippuvainen Tommista? Mitä on rakkaus?)

"Ehkäpä tää uus mies on sulle hyväks ja hänen avullaan ehkä pystyt päästään Tommista lopullisesti irti ja jos näin käy, niin ehkä hetken päästä tajuat, että mitä edes näit Tommissa jne."

(Niin hän tosiaan oli!)

"Pettäjä on huora"

(Tämä on yksi niistä älyttömistä kommenteista, jotka jäivät mieleen. Ei perusteluja, ei mitään.)

"Et löydä sellaista miestä ennen kuin alat itse arvostamaan itseäsi. Vedämme puoleemme sellaisia ihmisiä, joille meillä on myös sen hetkinen henkinen tilaus. Sinä tulet vetämään tällaisia miehiä niin kauan puoleesi, kunnes olet oppinut itsesi arvostamisen, rakastamisen ja rajanvedon. 
Kumpa ihmiset ylipäätään muistaisivat, että se, ketä oikeasti olemme odottaneet koko elämämme onkin me itse, ei kukaan muu."


(Aivan loistava kommentti. Ei mitään lisättävää.)

"Musta on ihana huomata että sä oot muuttunut vahvemmaks ja kasvanut. Sen voi aistia että sulla menee paremmin, ainakin tekstin perusteella. Mutta muistetaan kuitenkin että vahvakin hajoaa välillä."

(Ihana kommentti. Mukavaa kuulla, että muutkin huomaavat minun kehittymiseni ihmisenä.)

"Hae sitä apua, kilttipieni."

(Itkin. Itkin niin paljon. Muutkin näkevät hätäni, en ole yksin enää.)

"Sanoit pelkääväsi että blogisi menisi siihen pisteeseen, että kukaan ei usko siihen. Eikö tämä juuri todista että Ada on kokenut asiat aivan oikeasti. Sanot, että sinulla ei ole enää ystäviä ja vakuutat jatkuvasti että tämä on totta. Ada haluaa pitää meistä kiinni, joten eiköhän olla vain tukena eikä taakkana jauhamassa sitä, että tämä ei ole totta?"

(Jep, siinä se. Loistava kommentti.)

"PANITKO LAURIN KANSSA HETI EKANA YÖNÄ?"

(Oi voi, tässä postauksessa oli toinenkin mielenkiintoinen kommentti. Surullista sinänsä, kuinka helposti ihmiset muodostavat käsityksensä minusta.)

"...se huoran maine on siis ansaittua, kato peiliin ja mieti kaks krt et miks."

(Koko kommentti oli melko mielenkiintoinen, mutta etenkin tämä kohta osui silmiini. Olen siis ansainnut huoran maineen, vaikken ole huora...)

"Nyt oikeasti kyseinen anonyymi lopettat ton. Vois vähän miettiä kuitenkin mitä sanoo. Ja lisäksi, vaikka et nyt tunnekkaan blogin kirjoittajaa, nii anonyyminä on hyvä tulla tuollaista huutelemaan.... Jos sulla on jotain blogia vastaan, niin lukeminen on ihan vapaaehtoista."

(Silloin tällöin ilkeät anot alkavat ärsyttää muita lukijoita ja on mukavaa huomata, että myös minua puolustetaan ja oma näkökantani asioihin ymmärretään.)

"Kun sä kirjoitit tän tekstin, sä osoitit niin suurta toivoa ja haluan luottaa johonkin, että mulla nousi kyynelet silmiin."

(Te itketätte minua usein upeilla kommenteillanne ja neuvoillanne, joten kai se on vain ihan hyvä, että minäkin onnistun herättämään tunteita teissä.)

"Miten sä kuvittelet eläväs parisuhteessa.Sää oot ns toinen nainen ja tuut sitä aina olemaan.Sä joko petät itse tai sua tullaan pettämään suhtees.Kannattais vähän ensin miettii kun alkaa vamppaan kaverinsa miestä ja avaan sille jalkansa ja nussia.Sä oot vie pahempi kuin pettäjä.Sä petät
itsees ja ystäviäs ja ihan kaikkia ympärilläs"


(Tämä koko kommentti oli niin, niin käsittämätön, että se herätti muissa lukijoissakin ajatuksia. Olisin jollainlailla ymmärtänyt tämän, jos olisin saanut kyseisen kommentin aikana, jolloin olin vielä toinen nainen, mutta ei. Olin kommentin aikaan jo Laurin kanssa ja tosiaan elin jo suhteessa, enkä ollut enää se toinen nainen, joka "tulen aina olemaan".)

"Ja mikä sitten on se toinen ja ensimmäinen nainen. Kun on "toisena" naisena suhteessa, yleensä kuitenkin tietää,missä mennään. Se "ensimmäinen" todellakaan välttämättä ei. Ja tästä seuraa vähän niinkuin automaattisesti se, että sille toiselle ollaan muissakin asioissa rehellisempiä kuin sille ensimmäiselle. Tunnustetaan pelkoja ja heikkouksia ja sitä rataa, missä kotona pitää vaan porskuttaa."

(Tämä kommentti on tuosta samasta postauksesta kuin tuo aiempikin ja tämä oli aivan loistava. Tässä kommentissa tiivistyi taas yksi ajatuksistani ihan mahtavalla tavalla.)

"Luin tätä ja edellistä postausta aivan ihmeissäni. Jo ensimmäinen lause molemmista kertoi sen. Sinä olet kehittynyt aivan valtavasti. Vertauksista ja ajatelmista kuultaa puhdas järjenkäyttö. Sinä olet todella viisas ja lahjakas. Vaati paljon kirjoittaa tälläistä tekstiä. En tiedä mitä sanoa. Jatka ihmeessä kirjoittamista."

(Ihana♥)

"Mene ja nussi itseltäs ja Laurilta taju kankaalle,nih loppuu toi jatkuva ininä pahasta Tommista.Itse sille annoint ja itse tiesit mihin ryhdyit.Tyhmyydestäs saat itse kärsii.Turhaa sä Tommia syytät,teki sulle vaan palveluksen kun korkkas sut ja pääsit sinäkin munan makuun"

(Tästä kommentista alkoi melko mielenkiintoinen keskustelu kyseisen kommentoijan kanssa ja myöhempien viestien kautta ymmärsin häntä hieman paremmin, kuin tämän ensimmäisen, melko radikaalisti ilmaistun kommentin jälkeen.)

"Matkustan junassa hämeenlinna-Imatra jonne on kolmen tunnin matka ja luen aina pelkästään sun blogia :)!"

(Kiva kuulla, että blogini miellyttää :) )


"ei kukaan blogin lukija oo sun puolesta onnellinen, ne kehuu sua koska haluaa lukea lisää sun yksityiselämästä. Ne haluu nähä et muilla menee huonommin kun niillä. On Kyl Nii viihdettä lukee tätä, ku jotai salkkareita. Oon kakskymmentä ja en vois kuvitella et olisinollu noi tyhmä sun ikäsenä! Olin sua nuorempana sallana ja heti ku tommone yhen miehen horo ilmesty Nii lähin suhteesta. Mut kuule samalla Se kolmaspyörä "seksilelu" sai pakit ja Se mies tajua tehneensä elämänsä virheen.

Sä oot Se elämänvirhe! Puollustelet ittees rouva täydellinen. ET oo todellakaan uhri, etkä vaikuta ihmiseltä. Jos uskoisin jumalaan vertaisin sua saatanaan! Sulle vaan kaikki heti nyt! Toivottavasti olet joskus Sallan roolissa. Hyvää kulissi elämää!"

(Tämä on kenties yksi parhaimmin mieleen jääneistä kommenteista ja tein siitä ihan erillisen postauksenkin [klik]. En vain voinut millään käsittää kommentoijan ajatusmaailmaa.)

"lutka. sulla ei oo ihmisarvoa."

(Tämä on yksi näistä taas...)


Siinä nyt ne kommentit, jotka ensimmäisenä palasivat mieleeni ja jotka nyt pikaisesti blogia läpi selatessani löysin. Kaikki kommentit ovat tärkeitä minulle, mutta nuo ovat raivanneet jostain syystä tiensä mieleni syvyyksiin.

Halusin tähän seuraavaksi vielä sanoa muutaman sanan kommentoijista, jotka ovat erityisesti jääneet mieleen kommenteillaan. Useat kommentit on lähetetty anonyymeinä, joten heistä en ala sen enempää kertoa, koska en millään voi erottaa kaikkia anoja toisistaan. Nimimerkillä kirjoittavista käyttäjistä kuitenkin seuraavaksi muutama sana.
Heti ensimmäiseksi haluan nostaa esille erään kommentoijan, joka ansaitsee erityismaininnan. Hän kommentoi ahkerasti, neuvoo ja tsemppaa minua eteenpäin. Hän vaikuttaa kommenttiensa perusteella upealta ihmiseltä ja hänestä on blogin kautta tullut minulle tosi tärkeä, miltei kuin ystävä. Hän on tietysti Beea. Kiitos ihan tosi paljon kommenteistasi sinulle, Beea
Moona on kommentoinut minulle useaan kertaan. Häneltä saan upeita neuvoja ja tsemppejä ja hän on kommenteillaan onnistunut jäämään mieleeni.


Lila oli aikoinaan ahkerakin kommentoija ja hänellä oli oma bloginsa, jota seurasin aktiivisesti. Lilan lopetettua bloginsa hän kuitenkin valitettavasti taisi kadota blogimaailmasta kokonaan. En kuitenkaan ole unohtanut häneltä saamiani ihania kommentteja.

Bea on myös kommentoinut minulle monta kertaa ja hänet haluan myös mainita tässä. Viime aikoina en kai ole saanut häneltä paljonkaan kommentteja, mutta aiemmat tsempit ovat yhä mielessäni.

mellu- on myös kommentoinut blogiini aina silloin tällöin ja jäänyt mieleeni. Hänellä on myös oma blogi, jonka tämän postauksen myötä muistin taas. 

xxxx on kommentoija, joka on myös tasaisin väliajoin muistanut tsempata minua. Hänen blogiaan seurailen myös ahkerasti.


Pieni Ihminen   onnistui myös tsempeillään jäämään mieleeni.


Näiden lisäksi haluaisin kiittää myös seuraavia kommentoijia: Ellu, Jerita, Tyylikäst@, Emppu, tahtisade, Riikka, mörr, Iinuska88, Minttu, Ronja, Em, Rakastunut mieli, Tyttö Epäkunnossa, Tuulia ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Jamelia, joka muuten oli blogini ensimmäinen kommentoija.

Toivon, etten unohtanut ketään tärkeää ja jokainen tuli mainituksi. Kiitos kaikille mainituille, kaikille anonyymeille ja kaikille, ketkä ette ole vielä rohkaistuneet kommentoimaan. Kiitos kun olette siellä♥

Palataan huomenna ehkä taas jonkun muun aiheen parissa, nyt tämä neiti painuu pehkuihin. Öitä!

17 kommenttia:

  1. ada sä oot vaa niin ihana yksinkertaisesti <3

    VastaaPoista
  2. voi, kiva kun muistit minut. :3

    VastaaPoista
  3. aika hyvin jos heti samassa kuussa ku sun blogi on perustettu niin muka ihmiset puhuis tästä töissä. srsly. paska puhetta sanon minä :D ota mulle kuvakaappaus sun blogin tilastoista yms niin saat vähä uskottavuutta et tääl muka oikeesti käy niin saatanasti possee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävijöitä minulla on tällä hetkellä ~500/päivä ja jos julkaisen jotain erityisempää niin määrät ovat parhaimmillaan nousseet jopa ~1000 kävijää päivässä. Näillä laitteilla, joita minulla on käytössä ei pysty ottamaan kuvakaappauksia mutta voin yrittää saada teille kuvia tilastoista, kun ne kerran kiinnostavat :)

      Poista
    2. hyvä pointti tuo. tällä hetkellä ehkä täälä käy paljo ihmisiä päivässä, mutta huhtikuussa? en usko että silloin täällä oli kovin ruuhkaa :D eiköhän jokaisessa koneella on print screen nappula ;)

      Poista
    3. Print screen on minulle ihan uusi juttu, lienen vähän tumpelo näiden laitteideni kanssa :D

      Mutta tosiaan, kuvakaappausta tulossa kohta uuteen postaukseen, malttakaa hetki..

      Poista
  4. Voi ihanaa kun sä toteutit tämän postauksen! Oli niin mahtavaa luettavaa, että aloin tosiaankin miettiä että tässä on syyt miksi luen tätä blogia. Oli hienoa tunnustaa jotain omia kommentteja tuolta ja huomata olevansa vieläkin samaa mieltä. Kiitos! Beea

    VastaaPoista
  5. Mitä ihmettä: jos multa olisi joku kysynyt että PANITKO X:N KANSSA ENSIMMÄISENÄ YÖNÄ? - ja on kysynytkin - en olisi suhtautunut siihen minään "käsityksenä" vaan vastannut että PANIN ;D JA OLI TOSI SIISTII. Mä olen pannut lähes kaikkia mun poikkiksia ensim äisen vuorokauden aikana :D sehän on just parasta. Mun piireissä keskustellaan naisten kesken siitä, onko saatu munaa ja milloin, ja jos ei ole aikoihin saatu niin harmittaa. Aikuiset ja kypsä t ihmiset tajuu että paneminenon just siistii eikä naista pahenna. Ei tietty silloin jos ei haluavielä, odottaakin saa. Mut siis et eihän siinä oo mitäön pahaa että panee jotakuta ensi tapaamisella, jos taas sitä haluaa! Sulkia hattuun! Vapaata rakkautta kaikille, Moona

    VastaaPoista
  6. Onpas paljon typoja. Mut vielä lisään, et ymmärrän Ada toki että ne muut ko. hebkilön sanomiset on voineet laittaa tuonkin lauseen ikävään kontekstiin. sama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en ymmärrä miksi seksi on ihmisille jotenkin niin arka asia, enkä ymmärrä miksi huoran leiman saa niin helposti. Ja joo, voi olla, että kommentti ei loppujen lopuksi ollut tarkoitettu niin negatiivisena kuin sen ensin käsitin...

      Äh, ajatus pätkii, enkä oikeastaan osaa vastata nyt mitään muuta :D

      Poista
  7. IHANA OLET <3 kiitoksia paljon. Hienoa aatella että oon pystynyt positiivisesti vaikuttamaan jonkun täysin tuntemattoman ihmisen elämään !!! vaikka ei tavallaan toisiamme tiedetä tai tunneta niin oon jotenki oppinu ''tuntemaan sut'' :) olet ihana ja arvokas ihminen ja toivon sulle pelkästään kaikkea hyvää <3

    VastaaPoista
  8. :) hei vitsi kiva kun muistit miun olemassaolon! Käyn edelleen seurailemassa siun kuulumisia melkein joka päivä, vaikka oonkin kommentoinu varsin laiskasti. Mahtavaa et siulla menee niin paljon paremmin nykyään, tsemppaan täysillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tottakai muistin. Kiva kun jaksat vieläkin seurailla :)

      Poista